+40744778409 molnartur@gmail.com

Ha jól szeretné érezni magát a hegyekben, szeretne kikapcsolódni,termálvizben, dézsában fürödni, szekeres kiránduláson résztvenni, akkor várjuk Önt Tusnádfürdőn a Szurdok panzióba. Az ellszállásolást vakációs jegyekkel is lehet fizetni.

A Szurdok panzió Tusnádfürdő központjától 500 m –re, az A12-es főút mentén található. A Szurdok panzióból gyönyörű kilátás nyílik, a kanyargó Olt völgyére és az itt található Sólyomkőre.

A panzió 35 férőhellyel áll a vendégek rendelkezésére, két szinten.

A panzió földszintjén 3 db négyágyas szoba,1 db háromágyas és egy darab kétágyas szoba található, mindegyik saját fürdőszobával.

Az emeleten 2 db kétágyas 1 db háromágyas és 3 db négyágyas szoba található, mindegyikük saját fürdőszobával. Az emeleten található egy kis konyha is asztallal, hűtővel, aragázkályhával felszerelve. A szobák kábeltévéhez csatlakoztatott színestévékkel rendelkeznek. A parkolás biztosított az udvarban. Az udvar lehetőséget nyújt a szabadtéri sütéshez, főzéshez, a friss levegőn való tartózkodáshoz, napozáshoz, hintázáshoz. Az udvarban található 3 db flékensütő, trambulin, hinta, dézsa.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0