Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/rcres29/public_html/tusnadfurdo.ro/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/rcres29/public_html/tusnadfurdo.ro/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4766
Vadvízi evezés és kajakozás az Olt folyón | Isten hozta Tusnádfürdőre!
+40744778409 molnartur@gmail.com

Vadvízi evezés

Vadvizi evezéstúrákat szervezünk az Olt folyó egy 15-25 km hosszú csónakozható szakaszán. A kirándulás ára az választott útvonal hosszúságától függ.
Ugyanakkor csapatépítő programokat szervezünk, amelykben vadvizi evezést ötvözünk más szabadtéri tevékenységekkel és sportokkal: hagyományos íjazás, hókajakozás, kajakozás, hegyi kalandtúrák 8+1 és 5+1 személyes Ranger ATV-kel. Az árak a változóak a foglalkozások, időtartam, részvevők száma stb. függvényében.
Előjegyzés és a részletek megbeszélése céljából kérjük telefonáljanak vagy üzenjenek e-mail-ben legalább 1-2 héttel előre. Három, a Nemzetközi Rafting Szövetség által kiadott bizonyítvánnyal rendelkező rafting vezetőnk van (az országban levő 5-ből).
A rafting elnevezés a “raft” szóból jön, ami annyit jelent, mint lapos úszó szerkezet mellyel vízen utazni lehet. A vadvizi evezés, amint a neve is mutatja, gyors folyásu, habzó (whitewater) vízen való csónakozás, speciális, erre a célra gyártott gumicsónakkal (raft-tal). Nagyon dinamikus sport, mindegyik evezős aktívan részt vesz a csónak kormányozásásában és hajtásában. Az egész nem nehéz, csak a vezető utasításaira kell hallgatni és ezeket követni!
Útvonal: indulás Tusnád faluból – le az Olt völgyén, Tusnádfürdőn át, a Sepsibükszádi vízgyűjtő tóig. Hossz 17 km, időtartam 4-5 óra.
Ár: 30 EUR/személy
Megjegyzés: minimum 4 személy.

Kajakozás

A kajakozás is egy gyorsvizi sport. A vízesésekkel és zubogókkal barázdált folyók adják látványosságát és extrém voltát ennek a dinamikus sportnak. A kajakozás nem más, mint adrenalin, vad természet, szórakozás, fizikai kihívás és főleg kaland.
Az év minden szakában űzhető sport, a víz állásától és az időjárási viszonyoktól fuggően. Minimális úszási készségre is szükség van, mivel mégiscsak egy vízi sport.
A szükséges felszerelést – sisak, PFD mentőmellény, neoprén öltözék, kajak és evező – teljes egészében a panziónk biztosítja. Minden egyes használat után a felszerelést megpucoljuk és kimossuk.
Útvonal: indulás Tusnád faluból – le az Olt völgyén, Tusnádfürdőn át, a Sepsibükszádi vízgyűjtő tóig (17 km hosszú). Tartam: 4-5 óra.
Ár: 40 EUR/személy

Megjegyzés: minimum 4 személy vagy rafting-al együtt.